Koos Nederhoed verlaat het bestuur van het Platform VVVO

image

Koos Nederhoed heeft aangegeven dat door drukke werkzaamheden hij het werk van secretaris van het bestuur neerlegt. Naast zijn werk op school is Koos ook actief als scheidsrechter op het hoogste niveau (nationaal en internationaal) bij volleybalwedstrijden. Sinds 2000 is hij internationaal scheidsrechter en fluit sinds 2007 in de Champions League. Dit is het hoogst haalbare niveau in Europa. Naast de wedstrijden in Europees verband is hij ook nog FIVB -scheidsrechter waardoor hij regelmatig op andere continenten verkeert. Zijn internationale activiteiten vielen uiteindelijk niet meer te combineren met het secretariaat van Platform VVVO.

Koos is jaren een betrokken bestuurder geweest en heeft veel gedaan voor het Platform. Vaak moest hij lang reizen vanuit het hoge noorden (Ijlst, Friesland)  om vergaderingen bij te wonen. Naast het secretariaat van het bestuur voerde Koos namens het Platform ook werkzaamheden uit voor de Onderwijscoöperatie.

Wij gaan Koos missen.
Het bestuur overlegt met Koos naar een geschikte manier om afscheid te nemen.